Jailbait (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de slechts 17-jarige Anna uit zelfverdediging haar stiefvader om het leven brengt, wordt zij veroordeeld door de...
Jailbait

Jailbait

Thriller Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Wanneer de slechts 17-jarige Anna uit zelfverdediging haar stiefvader om het leven brengt, wordt zij veroordeeld door de rechtbank om minimaal 4 jaar in gevangenschap door te brengen. Ze belandt in een vrouwengevangenis waar overleven niet simpel is voor iemand die nooit eerder met het gerecht in aanraking is gekomen. Alleen door haar jonge, aantrekkelijke lichaam aan te bieden aan haar medegedetineerden weet zij de eerste maanden van haar gevangenschap uit de handen te blijven van bendes en gevangenisbewakers met kwade bedoelingen. Maar hoe meer tijd ze in de gevangenis doorbrengt, hoe meer begint haar besluit te groeien om terug te vechten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jailbait aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Super goede film! love it. laat zien hoe het echt gaat in gevangenis. en dan de reden waarom zij daar zit, ongelofelijk, die man had handen thuis moeten houden!
loading