Two Night Stand (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Klaar met school, geen baan, geen vriend en een huisgenoot die maar niet ophoud over internetdaten. Megan heeft...
Two Night Stand

Two Night Stand

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 22 min

Klaar met school, geen baan, geen vriend en een huisgenoot die maar niet ophoud over internetdaten. Megan heeft haar bedenkingen, maar besluit toch in te gaan op de online uitnodiging van de vlot gebekte Alec om langs te komen. Haar eerste one night stand. Na een ongemakkelijke ochtend wil ze er tussenuit knijpen als blijkt dat New York die nacht is ingesneeuwd. Nog een dag en een nacht in één appartement dwingt de twee twintigers om veel beter kennis met elkaar te maken dat ooit de bedoeling was. Two Night Stand is een sexy romantische komedie over het vinden van liefde in het digitale tijdperk.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Two Night Stand aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Zeer aangename film , een echte feel good movie met smakelijke humor en zeer realistische verhaallijn die je opslorpt en je niet loslaat . Ideaal voor jong en oud ! aanrader...Ze is vreemd , grappig , leuk en haar date lijkt dat ook ,of toch niet ? beetje voorspelbaar doch neemt niet weg dat het een toppertje was , een negen .

Reviews

Jaimy
Een leuke vermakelijke film. De omgang tussen de personages is zoals vrienden dat in het echt ook doen, heel realistisch. In het begin weet je al hoe de film zal eindigen, maar dat maakt niet uit. Gedurende de film is er qua acteren, script, chemie, verhaal niets wat stroef loopt of tegenstaat, wat een zeldzaamheid is tegenwoordig.
Nathalie
Film op zich is best oké. De verhaallijn mocht voor mij wel wat straffer. Maar vind het wel leuk gevonden dat ze hun geschillen opzij zetten en elkaar ‘tips’ gaan geven en deze uiteindelijk nog eens uitvoeren in de praktijk. Er mochten voor mij ook meer grappige dialogen en situaties in voorkomen.
Het einde is een beetje zoals verwacht maar natuurlijk wel mooi !
Conclusie: Gewoon een mooie film om ’s avonds op de bank te kijken met enkele grappig momentjes.
Willeke
Verwacht geen onverwachts plot van deze film, of al te veel diepgang, maar als vermakelijke rom-kom kan hij er prima mee door, wat vooral aan het spel en de chemie tussen de hoofdrolspelers te danken is. Hij is af en toe ook daadwerkelijk grappig door de dialogen. Een prima film voor een regenachtige zondagmiddag op de bank.
loading