Interstellar (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van regisseur Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight-trilogie) is er nu het verhaal over een team van pioniers...
Interstellar

Interstellar

Avontuur Sciencefiction Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 42 min

Van regisseur Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight-trilogie) is er nu het verhaal over een team van pioniers dat de belangrijkste missie onderneemt in de geschiedenis van de mens. Oscar-winnaar Matthew McConaughey speelt ex-piloot Cooper, die nu als boer door het leven gaat. Hij laat zijn familie en een ten onder gaande Aarde achter om een expeditie te leiden ver buiten dit melkwegstelsel, om erachter te komen of er voor de mensheid een toekomst achter de sterren is. Oscar-winnaar Anne Hathaway en Jessica Chastain (genomineerd voor een Oscar) spelen ook een rol in deze mijlpaal, die door Lou Lumenick van de New York Post 'één van de meest geweldige filmervaringen van deze eeuw tot nu toe' genoemd werd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Interstellar aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Zeer sterke SF film met prachtige beelden en soundtrack. De cast is ook indrukwekkend en het verhaal begint heel sterk. Je wordt echt meegezogen in de tijdverschillen en de menselijke gevoelens die zich ontwikkelen in de 2 verschillende werelden/timeframes. Op het einde maakt de film wel een rare wending die ik teveel vind en die de film doet draaien nr een fantasie verhaal. Natuurlijk is de hele film fictie mr tot dan was ik volledig mee in het verhaal als zijnde een toekomstige mogelijkheid. Maar overall een zeer zeer sterke film, die ik nu voor de 2e keer zag en ik blijf onder de indruk.

Reviews

Jannie
in de begin dacht ik dat ik naar de verkeerde film keek, zelfs even over nagedacht om hem niet af te kijken Begreep het verhaal niet, maar later had de film mij te pakken. Boeiend, goede acteurs, verrassende verhaallijn en het eind was zo spannend dat ik geneigd was om al het eind te gaan kijken.
Nicole
Interstellar is een aparte, interessante en indrukwekkende film. Christopher Nolan die ook o.a. The Dark Night Triology en Inception heeft geregisseerd ook van deze film de regie heeft gedaan kun je ook wel terug zien in de spectaculaire effecten. Ook de cast is goed, maar vooral acteur Matthey McConaughey die de rol van Cooper neerzet springt er met kop boven uit. De film duurt lang maar is niet storend, je wordt zo meegenomen in het verhaal dat de minuten omvliegen. Ik vond de film erg goed en de verhaallijn is perfect uitgewerkt. Al met al een unieke film in zijn genre, ik ben blij verast!
Alexander
Deze indrukwekkende sciencefictionfilm van Christopher Nolan, bekend van onder meer 'Batman' en 'Inception', is eigenlijk een beetje aan de lange kant, maar toch vormt dit niet echt een probleem. Het verhaal is merkwaardig, maar erg interessant. Het scenario is degelijk. Er wordt voortreffelijk geacteerd. Vooral Matthey McConaughey vind ik bijzonder sterk. De muziek is zeer doeltreffend. En alles wordt zeer overtuigend in beeld gebracht. Dit is beslist een aanrader en dit niet alleen binnen zijn genre.
Louis
een top (SF) film met fantastische muziek! Filmtechnisch zo goed gedaan, genot om naar te kijken. Boeiend verhaal waar o.m. theorieën over dimensionaliteit wordt uitgewerkt.Eerste deel traag maar daarna komt de vaart erin met een hoopvol einde. Het incorpereren van het gedicht van Thomas vond ik er goed in passen. Een punt waar ik niet uit ben is Matthew McConaughey al Cooper. Heb hem in andere rollen gezien die ik natuurlijker bij hem vond passen.
loading