I'll Follow You Down (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een prominent natuurkundige verdwijnt op geheimzinnige wijze tijdens een zakenreis. Zijn vrouw Marika en zoon...
I'll Follow You Down

I'll Follow You Down

Actie Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 29 min

Een prominent natuurkundige verdwijnt op geheimzinnige wijze tijdens een zakenreis. Zijn vrouw Marika en zoon Erol blijven geschokt achter. Jaren later is Erol zelf een jonge wetenschapper en stuit hij op papieren, formules, een machine en een verbijsterende theorie. Maar reizen in de tijd is onmogelijk. Toch? Erol raakt meer dan ooit geobsedeerd door de wens om zijn vader terug te vinden en zijn familie weer bij elkaar te brengen. Zijn gedrevenheid brengt hem letterlijk in levensgevaar. Hoe ver zal hij gaan als hij de kans krijgt de narigheid uit het verleden ongedaan te maken?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I'll Follow You Down aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading