Onder het Hart (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Onder het Hart gaat over Masha, een biologe van 37 jaar, niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de...
Onder het Hart

Onder het Hart

Drama Nederlandstalig Arthouse
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

Onder het Hart gaat over Masha, een biologe van 37 jaar, niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde. Zij ontmoet Luuk een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en met een ex-vrouw. De aantrekkingskracht tussen de twee is onweerstaanbaar. De oplaaiende verliefdheid overvalt niet alleen het koppel. Luuks dochters hebben grote moeite om hun vaders nieuwe vriendin te accepteren en ze hebben last van een loyaliteitsconflict omdat ze niet willen kiezen tussen hun ouders. De moeder wil de nieuwe situatie én haar plaatsvervangster niet accepteren. Ondanks de spanningen in het gezin zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Onder het Hart aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading