Mees Kees op de Planken (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De klas van Mees Kees mag een toneelstuk gaan maken. Iedereen heeft er zin in, totdat ze er achter komen...
Mees Kees op de Planken

Mees Kees op de Planken

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 12 min

De klas van Mees Kees mag een toneelstuk gaan maken. Iedereen heeft er zin in, totdat ze er achter komen dat het stuk dat directrice Dreus heeft uitgekozen verschrikkelijk saai is. Het moet bovendien worden opgevoerd in het zaaltje van het nabijgelegen bejaardenhuis; best een enge plek om rond te lopen. Mees Kees probeert het een en ander op te lossen en geeft het stuk een eigen draai.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mees Kees op de Planken aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond de film grappig en welke mees Kees komt nu dan?

Reviews

Elsemarie
Mees Kees op de Planken is een zeer leuke film om te kijken na de andere films. Maar je kunt deze ook zeker afzonderlijk kijken. De manier waarop Mees Kees voor de musical zorgt werkt op je lachspieren. Dit zorgt voor leuke spectacels. Ook is het leuk om te zien hoe Kees met een andere klas omgaat. Deze film is zeker om aan te raden!
loading