The Hundred Foot Journey (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In The Hundred-Foot Journey volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in...
The Hundred Foot Journey

The Hundred Foot Journey

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 58 min

In The Hundred-Foot Journey volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten?.The Hundred-Foot Journey wordt onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Hundred Foot Journey aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Bert
het is een mooie film die goed het verschil tussen verschillende culturen laat zien. het is een mooie , romantische, grappige film!

Reviews

Gerard
Mierzoete Hollywoodfilm. Wat Steven Spielberg hier mee van doen heeft gehad is mij een raadsel. Wat in het echte leven moeizaam of zelfs helemaal nooit zou lukken, gaat in deze film in een oogwenk en zeer soepel. Niet geheel volgens de werkelijkheid dus. Maar zo over de top dat het bijna droevig is. Je kunt rustig even naar het toilet zonder de film op pauze te zetten. Er zal niets gebeuren wat je al niet dacht dat er zou gaan gebeuren. Zelfs het vuurwerk en de zonsondergangen zijn geshopt. Hou je van super feelgood? KIJKEN dan!
loading