Chef (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Chef Carl Casper weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en...
Chef

Chef

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 50 min

Chef Carl Casper weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en zijn zoon. Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Chef aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Carl Casper is een top chef, alles staat in functie van zijn job,jammer genoeg staat de relatie met zijn jonge zoon op een laag pitje.Als hij dan ook nog eens een slechte recensie krijgt staan de stoppen door.Hij is creatief en geobsedeerd van eten,maar kan het niet tonen in het restaurant waar hij werkt, dus stapt hij op. Hij start met een foodtruck die de cubaanse keuken bij de mensen zal brengen, samen met zijn sous-chef en zijn zoon wordt dit de road trip die hen dichter bij elkaar brengt en opnieuw zin geeft aan zijn leven als chef en vader.Zeer leuke film,goede acteurs en leuk verhaal.

Reviews

Susannah
Lichtvoetige feel good movie maar erg voorspelbaar en daardoor qua verhaal weinig interessant. Soms zelfs wat flauw en uitkauwerig in de humor met een veel te saai happy end. Je krijgt er wel trek van en Percy (zoon vd chef) wordt knap vertolkt door de jonge acteur.
Gerard
Lekkere film voor als je een avondje wil chillen en geen behoefte hebt aan diepgang. Feel Good movie waarvan het einde wel heel erg feel good is....beetje jammer. Verder genoten van de film en de muziek. Goede acteurs. Echt een Amerikaanse film, maar geen verkeerde.
loading