Dumb and Dumber To (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de idiote avonturen van Harry Dunne en Lloyd Christmas in de komedieklassieker uit 1994, zijn de prettig...
Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 45 min

Na de idiote avonturen van Harry Dunne en Lloyd Christmas in de komedieklassieker uit 1994, zijn de prettig gestoorde vrienden geen steek wijzer geworden. Na een grap waar Lloyd twintig jaar voor uittrekt, gaat het dommige duo samen op pad omdat Harry net ontdekt heeft dat hij een dochter heeft. Dat komt goed uit, want Harry is op zoek naar een donornier. Maar de roadtrip naar zijn tienerdochter verloopt uiteraard niet zoals gepland. Als er ooit al een plan was..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dumb and Dumber To aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Een waardige opvolger van de eerste film, al was die wel verrassender omdat je de characters nog niet kende. Maar hij staat weer vol van de slapsticks, de ene al beter dan de andere. Harry en Lloyd gaan opzoek naar de dochter van Lloyd, die hij nog nooit heeft gezien, maar nu wel wil ontmoeten. Ze vallen van de ene rare situatie in de andere, de meesten door hen zelf veroorzaakt. Verhaallijn is ok, de acteurs zijn geweldig in hun rol, maar je bent of fan of niet. Overall niet geweldig, mr hier en daar toch heel goed moeten lachen. De eerste film blijft wel de beste.

Reviews

Thomas
Echt een tegenvaller. Het lijkt erop dat de film gemaakt is om het succes van de 1ste film zo ver mogelijk uit te melken. De grappen waren meer van hetzelfde maar flauw en een teveel herhaling van Dumb and Dumber 1. In het laatste gedeelte van de film op het congres zaten nog een paar aardige grappen, maar verder dan een glimlach ben ik niet gekomen.
Anoniem
Zoals met alle films eerste film leuk en grappig. Deze film onzin. Ik vond er niets aan.
Anne
Deze film is erg grappig! Aan het begin zijn de grapjes soms wat flauw maar na een tijdje kom je lekker in de film.
De verhaallijn was op het begin niet heel sterk, maar de verhaallijn neemt een goede wending als ze op zoek gaan naar Penny.
Vooral het gedeelte bij de conferentie was erg hilarisch.
De acteurs spelen goed, echt zoals je van ze gewend bent van hun eerste film.
Ik vind deze film echt een aanrader!
loading