Tokarev (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Paul Maguire en zijn vrienden Kand en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische...
Tokarev

Tokarev

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

Paul Maguire en zijn vrienden Kand en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze dachten en met een koffer vol geld en een Tokarev (Russisch wapen) vluchten ze. De misdaad zorgt echter voor een langdurige oorlog tussen hun Ierse familie en de Russische maffia. Jaren later, wanneer Paul zijn criminele verleden achter zich heeft gelaten en een gezin gesticht heeft, wordt zijn dochter ontvoerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tokarev aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Best een aardige film met een onverwacht einde. Sommige scenes zijn een beetje gemaakt en lijken niet eens thuis te horen in de film. Doet een beetje aan als knip en plak montage, maar ondanks dit alles toch zeker het kijken waard.
loading