Left Behind (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid. Het einde der tijden. Miljoenen mensen verdwijnen...
Left Behind

Left Behind

Actie Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 46 min

Het is de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid. Het einde der tijden. Miljoenen mensen verdwijnen plotsklaps van de aardbodem; alleen hun kleding en eigendommen blijven achter. Te midden van de ultieme chaos probeert piloot Ray Steele kalm te blijven. Terwijl de passagiers en crew in paniek raken, krijg hij hulp van journalist Buck Williams. Beide hebben zo hun redenen om het toestel veilig aan de grond te krijgen. De dochter van Ray, Chloe, is alleen en radeloos op zoek naar haar verdwenen broer en moeder. Verloren in een chaotische wereld moet ze zich een weg banen door alle waanzin. Dit is het verhaal van het einde, het verhaal van hen die achterblijven. Gebaseerd op de New York Times bestsellerreeks van Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins, waarvan al meer dan 65 miljoen boeken zijn verkocht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Left Behind aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Stefan
Goeie film. En echt niet alleen voor Christelijke kijkers. Het is mysterieus, spannend en onvoorspelbaar. Je wordt meegevoerd in de verwarring en leeft mee met de personages. Ja, dis is gewoon een aanrader. Dikke 8!

Reviews

David
In de jaren '90 was de boekenserie Left Behind een enorm succes in Amerika. Het was een romanvorm van de (toentertijd) meest gangbare uitleg van wat de Bijbel de eindtijd noemt: de laatste zeven jaar voor de terugkomst van Jezus Christus op aarde.

Eerder al werden de eerste twee boeken verfilmd, maar nu is besloten met Nicolas Cage in de hoofdrol een remake te maken van deel 1. Ondanks de dure hoofdrolspeler is verder aardig bespaard op de special effects. De film speelt zich grotendeels af in een vliegtuig en er wordt vooral veel gepraat.

Aardige film, vooral voor gelovigen.
loading