Babe - Pig in the City NL (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Het kleine biggetje Babe, Ferdy en Mevrouw Hoggett vertrekken met een belangrijke...
Babe - Pig in the City NL

Babe - Pig in the City NL

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 1998 Duur: 1 u 32 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Het kleine biggetje Babe, Ferdy en Mevrouw Hoggett vertrekken met een belangrijke missie naar de grote stad. Ze moeten de boerderij redden van de ondergang! Hij volgt zijn geliefde baasje overal, maar in al zijn enthousiasme wordt Babe de oorzaak van een ongeluk dat Boer Hoggett zwaar verwondt. Nu hij niet meer kan werken, zet Boer Hoggett al zijn hoop op Babe om de boerderij te redden want hij is uitgenodigd om zijn herderstalenten te demonstreren op een grote jaarbeurs in het buitenland.

Dierenhoofdrol Hartverwarmend Vriendschap Animatronics Grote stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Sander
Een al oude film, maar mijn kinderen vonden het geweldig! Pratende dieren, een big die super grapig is. Een film voor een middag gezellig met de kinderen om te krijgen. Hij is lachwekkend, maar toch ook wel een beetje emotioneel, en uiteraard zoals bijna elke film met een happy end heel leuk happy end

Deze film komt ook voor in:

loading