No One Lives (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een meedogenloze gangsterbende gijzelt een jong koppel en neemt hen mee naar een verlaten huis in een godvergeten...
No One Lives

No One Lives

Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 23 min

Een meedogenloze gangsterbende gijzelt een jong koppel en neemt hen mee naar een verlaten huis in een godvergeten oord. Wanneer het meisje van het koppel vermoord wordt blijkt haar vriend allesbehalve hulpeloos te zijn. De kansen zijn gekeerd, en de bende moet het opnemen tegen een kille moordenaar die vastbesloten is - zoals zo vaak in het verleden - niemand in leven te laten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om No One Lives aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Vrij aardige horror/thriller uit de WWE studio's. Voorspelbaar en niets nieuws, maar ook zeker niet slecht. De film heeft er een aardig tempo opzitten waardoor het prima te genieten blijft.

Reviews

Sandra
Voor deze film waren geen reviews. De trailer zag er wel aardig uit. We hebben deze film gekeken maar waren niet heel erg tevreden. hij is op zich wel spannend maar ook erg voor spel baar . Erg jammer was dat meest van de film in het donker is opgenomen. Toch is hij goed te kijken. Dus borreltje erbij en kijken maar !
loading