American Heist (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. James staat in het krijt bij zijn oudere broer, Frankie, die is opgedraaid voor een misdaad die ze samen hebben...
American Heist

American Heist

Actie Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

James staat in het krijt bij zijn oudere broer, Frankie, die is opgedraaid voor een misdaad die ze samen hebben gepleegd. Terwijl Frankie zijn gevangenisstraf uitzit, betert James zijn leven. Hij heeft nu een vaste baan en een relatie. Als Frankie uit de gevangenis komt, heeft hij geen geld en geen dak boven zijn hoofd. Hij neemt contact op met zijn criminele vrienden, die een bankoverval willen plegen. James laat zich door Frankie overhalen om mee te doen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om American Heist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Brody en Christensen spelen 2 broers die almaar foute keuzes maken. Keuzes die hen steeds in problemen brengen en waarvoor beiden reeds in de gevangenis hebben gezeten. Wanneer Frankie vrijkomt en James opzoekt, die al langer vrij was en probeert op het rechte pad te blijven, stelt hij hem opnieuw een opdracht voor: bankoverval. Tegen beter weten in doet James mee, maar opnieuw loopt het fout. Er zijn al betere films gemaakt in het genre vind ik.
loading