My Man is A Loser (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marty en Paul zijn niet alleen zakenpartners, maar ook beste vrienden. Ze hebben dan ook veel gemeen: zelfde...
My Man is A Loser

My Man is A Loser

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 32 min

Marty en Paul zijn niet alleen zakenpartners, maar ook beste vrienden. Ze hebben dan ook veel gemeen: zelfde interesses, zelfde gevoel voor humor, zelfde belabberde huwelijk. Marty's vrouw staat op het punt hem op straat te zetten, terwijl Pauls vrouw hem meesleept naar huwelijkstherapie. Na een avondje drank en strippers, waarvan het bewijs op Facebook belandt, besluiten de twee vrienden alles op alles te zetten om hun huwelijken te redden. Ze roepen de hulp in van Mike, een levenslange vrijgezel en vrouwenversierder. Wat kunnen deze twee losers van Mike leren zodat hun vrouwen weer van hen gaan houden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om My Man is A Loser aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading