Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan...
Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder's duivelse plan zien te ontrafelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Teenage Mutant Ninja Turtles aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
De Ninjaturtles nemen het op tegen hun vijand shredder en de footclan, die over de wereld willen heersen. Hele leuke actiefilm. Doet me weer terugdenkenken aan mijn jeugd. De turtlefiguren hebben er nooit zo levendig uitgezien als in deze versie. Een hele verbetering als je naar de oude versies kijkt. Er komt ook een nieuwe verslaggever in deze versie voor. Megan fox ziet er weer goed uit, maar het acteren zou ietsjes beter kunnen. Al bij al zeker het kijken waard.
loading