Supremacy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze indringende film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Een blanke racist die net voorwaardelijk is vrijgelaten...
Supremacy

Supremacy

Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 46 min

Deze indringende film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Een blanke racist die net voorwaardelijk is vrijgelaten brengt zichzelf direct alweer in de problemen. Samen met zijn meedogenloze vriendin vermoordt hij een politieman en gijzelt hij een zwart gezin. Sobecki, een zwaar getatoeëerde racistische leider die vanuit de gevangenis heerst over een criminele organisatie, is niet blij als hij hoort hoe zijn ondergeschikte zich in de nesten heeft gewerkt. De autoriteiten geven hem opdracht met de kidnapper te onderhandelen. Intussen beraamt een ouder familielid van het gegijzelde gezin een plan om zijn dierbaren te bevrijden. De man, die zelf ook een gevangenisverleden heeft, is slim en weet hoe racisten denken. Maar als hij zijn plan met succes wil uitvoeren, moet hij eerst afrekenen met zijn eigen vooroordelen en woede.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Supremacy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Een zeer sterk, goed geacteerd, waargebeurd verhaal. Zulke films zouden wat ons betreft, heel goed kunnen meedingen naar een oscarnominatie. Heel erg goed gefilmd en Danny Glover speelt, als 'padre' van de familie, een zeer geslaagde rol. Spannend, wat drama en goede, kloppende muziek eronder. Heel geslaagd en voor ons een dikke tien waard.
loading