What If (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wallace is gestopt met zijn studie en komt net uit een relatie als hij de knappe blondine Chantry ontmoet met wie hij...
What If

What If

Romantische Komedie Romantiek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 37 min

Wallace is gestopt met zijn studie en komt net uit een relatie als hij de knappe blondine Chantry ontmoet met wie hij gelijk een klik heeft. Chantry woont samen en Wallace heeft een nare breakup achter de rug, beiden hebben geen behoefte aan een relatie. De vriendschap bloeit snel op en er lijkt meer te ontstaan, maar hoe ga je om met je gevoelens in de 'friend zone'? What If is een romantische komedie over twee vrienden die worstelen met de balans tussen vriendschap en liefde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om What If aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Oké, het is een cliché... jongens en meisje proberen alleen vrienden te zijn,maar worden toch verliefd, maar deze film is heeft vaart en is lekker om naar te kijken. Af en toe zijn de dialogen behoorlijk goed en er is chemie genoeg tussen de hoofdrolspelers. Kortom een lekkere film voor een regenachtige zondagmiddag.
loading