Stephen King's A Good Marriage (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ook twee kunnen een geheim bewaren, als één van hen dood is. Van de meester van de angst: Stephen...
Stephen King's A Good Marriage

Stephen King's A Good Marriage

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

Ook twee kunnen een geheim bewaren, als één van hen dood is. Van de meester van de angst: Stephen King. Darcy en Bob zijn meer dan twintig jaar getrouwd. Tijdens één van de frequente zakenreizen van haar man gaat Darcy in de garage op zoek naar nieuwe batterijen. In plaats van batterijen vindt ze een weerzinwekkend geheim van haar man, waar ze in al die jaren huwelijk nooit een flauw vermoeden van gehad heeft. De gruwelijke ontdekking is de start van een intens zenuwslopende en levensgevaarlijke periode in haar 'goede huwelijk'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stephen King's A Good Marriage aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Zwakke film die door het flinterdunne verhaaltje nergens echt interessant wordt. Vanaf de eerste minuut is eigenlijk wel duidelijk hoe dit gaat aflopen. Helaas neemt de regisseur daar nog dik anderhalf uur de tijd voor. Het acteerwerk, daarentegen, is prima in orde.
Al met al een magere 5.
Coen en Nelly
Wij zijn echte Stephen King fans. Van zijn boeken en de meeste van zijn films. Helaas hoort deze film niet bij de toppers. Er had zoveel meer in gezeten, Niet spannend, traag en zelfs saai. Helaas, een gemiste kans. Het einde was ook behoorlijk slecht. Nee, beter een andere film uitzoeken, mensen. Dan toch, omdat we hardcore fan zijn, een vijf.
An
Bijzonder slechte film van de grote meester. Traag, saai, iets wat in twintig minuten klaar had kunnen zijn is uitgerekt tot voor mijn gevoel het oneindige. Helaas wil je dan toch uiteindelijk weten hoe het afloopt en blijf je kijken maar ik had veel meer verwacht van een film van Stephen King, blijkbaar zijn zijn hoogtijdagen geweest en kan hij beter gaan genieten van de opbrengst van eerdere successen.
loading