Sex Tape (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in...
Sex Tape

Sex Tape

Komedie
Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten - want waarom ook niet? - om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sex Tape aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Nathalie
Goede en grappige film !

Reviews

Johan
Een enigszins realistische film over de sleur van het huwelijk op intiem gebied. Anderzijds is het er natuurlijk behoorlijk over. De film loopt lekker en boeit wel maar er zitten ook stukken in die wat overdreven waren en daardoor soms wat verveelde. Maar het zou ook iets kunnen zijn wat daadwerkelijk gebeurt en dat maakt het dan weer iets om over na te denken voor je iets dergelijks doet. De personages worden soms komisch maar ook soms menselijk weergegeven. Er wordt goed en vrolijk geacteerd waardoor de film uiteindelijk wel het bekijken waard is. Cameron Diaz steelt uiteindelijk de show en bied iets wat je niet elke dag van haar meemaakt. Een zeven lijkt voor mij een passend cijfer.
Katja
Dit is een erg leuke film. Het gaat over dingen waarvan je hoopt dat het jezelf nooit gebeurt, hi Hi.
En dan de dingen die ze doen om ervoor te zorgen dat niemand de tape te zien krijgt..hilarisch! Cameron Diaz vind ik een leuke actrice, en ik vind eigenlijk de meeste films met haar erg leuk. Ik zeg, leuke film voor een lekker ontspannend avondje.
Leonie
Leuke film voor een zaterdagavond. Grappige situaties.
loading