The Expendables 3 (Extended) (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Expendables are back! Naast vertrouwde spierbundels Sylvester Stallone, Jason Statham en Arnold...
The Expendables 3 (Extended)

The Expendables 3 (Extended)

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 6 min

The Expendables are back! Naast vertrouwde spierbundels Sylvester Stallone, Jason Statham en Arnold Schwarzenegger schitteren in The Expendables 3 ook actiehelden Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson en Kellan Lutz. Wederom staat The Expendables garant voor een grote dosis actie en bombastische explosies! The Expendables 3 is een knallend vuurgevecht met alle grote actiehelden van afgelopen decennia. In het derde deel komt het team van The Expendables in aanraking met oud-medeoprichter Stonebanks (Gibson) die tegenwoordig door het leven gaat als wapenhandelaar. Hij heeft maar één missie: The Expendables uit de weg ruimen. Voor teamleider Barney (Stallone) reden om nieuwe leden te rekruteren en de keiharde strijd aan te gaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Expendables 3 (Extended) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Weer een schitterende derde film van de Expendables. Heb genoten van het begin tot het einde, een film weer vol kei harde actie en stoere mannen (en vrouw)en her en der wat humor. Ondanks dat de hoofdacteurs in deze film er zeker niet jonger op worden, zetten ze toch nog steeds een goede personage neer, ook in dit derde deel weer vele bekende acteurs: Silvester stallone, Jet Li, Jason Statham, Mel Gibson, Harrison ford, Wesley Snipes, dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas (als Galdo, hij zet een hele leuke personage neer in ieder geval niet wat we van hem gewend zijn). Buiten deze oudere acteurs voegen zich ditmaal ook wat jongere toe aan de club van The Expendables zoals o.a. Kellan Lutz en Ronda Rousey. Al met al een hele interessante cast. Persoonlijk vind ik ook dat alle drie de films best goed en leuk waren (af en toe wat overdreven, maar past wel bij de film!), ben ik dan ook reuze benieuwd of er nog een vierde deel uitkomt! Je zou dit derde deel apart kunnen kijken, maar als je het verhaal en personages goed wilt volgen raad ik je aan om bij de eerste film te beginnen.

Reviews

Geert
Volledig in het verlengde van de 2 vorige films, veel actie, nog meer actie, grappige quotes, degelijk acteer werk (binnen het genre dat populair was id jaren 80-90) en als je fan bent van het genre. Het opdraven van de (oudere)wereldsterren is toch fenomenaal als je ziet dat zelfs Ford, Grammer en Gibson zich er aan wagen. Nieuw zijn ook Snipes en Banderas.
Gibson blijkt samen met Stallone de Expendables te hebben opgericht, maar hun wegen scheidden door verschil in meningen. Nu ontmoeten ze mekaar terug terwijl Stallone van mening was dat Gibson dood was, niet dus... hij is zelfs heel actief als rijke wapenhandelaar. De wederzijdse jacht is open en alle manpower alsook het groot geschut wordt bovengehaald. De uiteindelijke confrontatie zal slechts 1 winnaar levend overlaten. Binnen het genre is deze film zeker zijn plaats waard.
loading