SMS (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Laurent houdt er een rustig leventje op na, tot hij op een dag exact om 9 uur 's ochtends een sms ontvangt van de minnaar...
SMS

SMS

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 21 min

Laurent houdt er een rustig leventje op na, tot hij op een dag exact om 9 uur 's ochtends een sms ontvangt van de minnaar van zijn vrouw. Vanaf dat ogenblik verloopt niets meer zoals hij het wil. Exact 1 minuut later wordt zijn gsm gestolen. 9u30: zijn zoon verdwijnt. 10u00: zijn huis brandt af. 10u15: zijn vrouw verlaat hem, en een kwartier later raakt zijn bedrijf in de problemen. Om 13u hebben alle gebeurtenissen geleid tot zijn arrestatie. Ert lijkt maar geen einde te komen aan de neerwaartse spiraal. De problemen blijven zich opstapelen. Het ziet er niet naar uit dat hij de draad van zijn oude leventje ooit nog opnieuw zal kunnen oppikken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om SMS aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Natanaël
Deze film is bij ons niet echt heel hoog geeindigd qua cijfer. Het zou een komedie zijn maar wij vonden hem niet grappig. De arme man maakt echt heel veel ellende mee. Het einde maakt een hoop goed, maar wat ons betreft is het niet veel meer dan een zesje waard. De moraal van de film is wel mooi. De acteurs vonden wij niet bijzonder goed, maar dat komt misschien omdat ze onbekend zijn. De liefde van de vader voor zijn zoon wordt wel mooi weergegeven en ook de loyaliteit van echte vrienden is goed te zien in het verhaal. Kortom, niet super beroer, maar ook geen hele goede film.
loading