Step up 5 All-in (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Street dancer Sean trekt van Miami naar Hollywood om het te maken als danser. Al snel ontdekt hij dat de wereld...
Step up 5 All-in

Step up 5 All-in

Drama Muziek Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 48 min

Street dancer Sean trekt van Miami naar Hollywood om het te maken als danser. Al snel ontdekt hij dat de wereld van de professionele dans bikkelhard is. Wanneer hij een nieuwe dance crew vormt met de mooie maar koppige Andy en de getalenteerde Moose, krijgt hij eindelijk de kans om zijn dromen waar te maken. Ze worden geselecteerd voor een populaire reality TV show. De inzet van de wedstrijd: een contract van drie jaar in het glitterende Las Vegas. Maar de weg naar succes is niet gemakkelijk: vriendschappen staan onder druk, de concurrentie is moordend en Ryan dreigt uit het oog te verliezen waar het allemaal om draait: zijn passie voor dans!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Step up 5 All-in aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Joyce
Het vijfde deel van step up, uiteraard vraagt dat om bepaalde verwachtingen. Het verhaal groeit wel mee, ondertussen zijn bepaalde spelers verder gegaan in hun leven, maar komen onverwachts toch weer op het podium te staan. De dansmoves blijven gewoon gruwelijk en de shows zijn adembenemend. Als je van een goede dansfilm houd, ben je hier aan het juiste adres. Maar om eerlijk te zijn hoef ik dat vast niet de zeggen, wederom weer een goede film in de reeks van step up.

Reviews

Bjorn
Was niet onaardig, maar komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer....
loading