Into the Storm (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het tijdsbestek van één enkele dag wordt het stadje Silverton in puin gelegd door de hevigste serie...
Into the Storm

Into the Storm

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

In het tijdsbestek van één enkele dag wordt het stadje Silverton in puin gelegd door de hevigste serie tornado's sinds mensenheugenis. De hele stad is slachtoffer van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, maar tornado jagers voorspellen dat het ergste nog moet komen. De meeste bewoners zoeken de beschutting op, maar anderen haasten zich juist naar de wervelwinden om de ultieme grens op te zoeken. Hoe ver gaat een tornado jager om het ultieme beeld van de storm te schieten?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Into the Storm aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Into the storm is een Amerikaanse rampenfilm hij is released op 18 augustus 2014. Het verhaal speelt zich af in Oklahoma, het stadje Silverton welke slachtoffer wordt van een enorme reeks tornado's. Het verhaal is goed samen gevoegd uit de ene kant het team van Pete "storm chaser" die met zijn Tornado Intercept Vehicle genaamd 'Titan' Tornado's wil onderscheppen om te filmen, waarin hij met z'n team tot het uiterste gaat. En van de andere kant de onder directeur van de High school in Silverton, Mr.Gary Fuller en vader van twee zoons het lot brengt hun samen. Ik vond deze film erg goed, alles klopt. De cast is erg overtuigend en goed. De hoofdrollen worden gespeeld door Richard Armitage als Gary Fuller, Matt Walsh as Pete Moore (Storm chaser) en Sarah Wayne Callies as Allison Stone (Meteorologist in het team van Pete) Sarah Wayne is vooral bekent van de tv serie Prison Break en The Walking dead. De visual en special effects in deze film zijn waanzinnig, goed en erg realistisch in beeld gebracht, vooral de scenes met de Tornado's geeft je als kijker gewoon kippenvel. Een film waarin je in het verhaal wordt meegenomen en je niet snel los laat! Nogmaals deze film heeft mij helemaal overdonderd en ik raad hem ook zeer zeker aan.

Reviews

Sandra
Into de storm de trailer was indrukwekkend. Anders hadden wij hem natuurlijk nooit gekeken. Het begin is erg saai te noemen maar naarmate de film vordert hoe spannender hij wordt. Het komische duo geen nergens over die hadden ze voor ons wel wegkunnen laten. Verder is het een prima film om naar te kijken.
Alexander
'Into The Storm' is een Amerikaanse rampenfilm geregisseerd door Steven Quale. Wat meteen opvalt, zijn de overweldigende speciale effecten. Deze zien er opvallend goed uit en overtuigen in hun globaliteit. Het vertelde verhaal is erg simpel, maar dit stoort hier niet. De acteerprestaties van de vrij onbekende cast zijn niet buitengewoon, maar ze voldoen. De personages zijn eerder van het bordkartonnen type, maar toch worden ze net voldoende uitgewerkt, zodat je er als kijker in slaagt met hen mee te leven. Het enige storende aan de film vind ik de komische noot. De dronken waaghalzen had men weg kunnen laten. Ze zijn onnozel, gedragen zich belachelijk en ze zijn als personages vrij ongeloofwaardig. Zij verprutsen door hun tussenkomst bovendien het einde van deze prent. Toch is deze film best het bekijken waard. Hij is spannend en de beelden zijn indrukwekkend.
loading