Crocodile in the Yangtze (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als het Chinese e-commerce bedrijf Alibaba in september 2014 haar introductie op de Nasdaq heeft, wordt...
Crocodile in the Yangtze

Crocodile in the Yangtze

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 17 min

Als het Chinese e-commerce bedrijf Alibaba in september 2014 haar introductie op de Nasdaq heeft, wordt het bedrijf gewaardeerd op $ 200 miljard. In 2013 was Alibaba verantwoordelijk voor 60% van alle pakketleveringen in China en beheerde het al meer internet aankopen dan eBay en Amazon samen. Alibaba's visionaire oprichter is 'Crazy' Jack Ma, een voormalig leraar Engels. Hoe werd deze ogenschijnlijk onbelangrijke commerciële man, de leading man boven de Amerikaanse giganten? En waar zal dit eindigen? Want tot nog toe is Alibaba alleen nog maar operationeel in China, maar wat zou er gebeuren als het bedrijf internationaal gaat? Zelfs in het buitenland hebben honderden miljoenen Chinezen nog nooit iets online gekocht... Nog niet. Een Amerikaan die acht jaar voor Alibaba heeft gewerkt, maakte deze opmerkelijke film over Jack Ma en zijn bedrijf. We zijn getuigen van de rampen en triomfen op weg naar een ongekend wereldwijd succes.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crocodile in the Yangtze aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading