Warrior (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Warrior neemt ons mee in de wereld van de heftige vechtsport Mixed Martial Arts (MMA). Twee broers, ex-marinier Tommy en...
Warrior

Warrior

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 14 min

Warrior neemt ons mee in de wereld van de heftige vechtsport Mixed Martial Arts (MMA). Twee broers, ex-marinier Tommy en voormalig MMA-vechter Brendan, hebben al jaren geen contact meer. Dat verandert als ze beide besluiten mee te doen aan het grootste MMA toernooi in de geschiedenis. Met ieder hun eigen drijfveren spelen ze het gevecht van hun leven. Ex-marinier Tommy besluit na veertien jaar terug te keren naar de plek waar hij is opgegroeid. Met hulp van zijn vader traint hij voor een belangrijk MMA toernooi. Hij vecht vrij eenvoudig zijn weg door het toernooi. Zijn broer Brendan, die na zijn vechtcarrière leraar is geworden, besluit vanwege het enorme geldbedrag dat te winnen is ook mee te doen. Wanhopig staat hij in de ring om zijn gezin te redden van een financiële ondergang. Brendan wordt in het bloedstollende toernooi al snel als underdog bestempeld en weet een plekje in de finale te bemachtigen. Daar worden de broers met elkaar geconfronteerd en volgt een bloedstollend gevecht. Hoever gaan ze om te winnen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Warrior aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading