Jay and Silent Bob Strike Back (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jay en Silent Bob hangen al jaren op straat. Jay kletst de oren van je hoofd en Silent Bob is......
Jay and Silent Bob Strike Back

Jay and Silent Bob Strike Back

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 40 min

Jay en Silent Bob hangen al jaren op straat. Jay kletst de oren van je hoofd en Silent Bob is... silent. Dan horen ze dat Hollywood een film over hen gaat maken. En ze krijgen er geen cent voor! Dat gaat zomaar niet!!! Ze liften er direct heen. Onderweg leren ze welke 'mondelinge examens' een goede lifter bij zijn chauffeur moet kunnen uitvoeren en ontmoeten ze een stel waanzinnige meiden in strakke, zwarte pakjes. Eenmaal in Hollywood, belanden ze op de set van Good Will Hunting 2 mét Matt Damon en Ben Affleck. Ook staan ze ineens midden in de opnames van Scream 4, met Shannen Doherty (90210, Charmed) en regisseur Wes Craven zelf.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jay and Silent Bob Strike Back aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading