Edge of Tomorrow (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De aarde is aangevallen door buitenaardse wezens, die door geen enkele bestaande militaire eenheid verslagen...
Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 49 min

De aarde is aangevallen door buitenaardse wezens, die door geen enkele bestaande militaire eenheid verslagen kunnen worden. Majoor William Cage wordt op een zelfmoordmissie gestuurd. Al na enkele minuten vindt hij de dood, maar wordt opgeslokt in een tijdlus en gedwongen om dezelfde gruwelijke strijd steeds opnieuw door te maken. Telkens moet hij vechten, om vervolgens keer op keer te sterven. Maar naarmate hij zijn vaardigheden traint, aan de zijde van mede-strijder Rita Vrataski, wordt hij beter en beter.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Edge of Tomorrow aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Casper
Een verrassende snelle film met prachtige effecten en grappige momenten. Het onmogelijke thema - het herbeleven van het leven - wordt op een fascinerende wijze neergezet, waardoor je tot het einde op het puntje van je stoel blijft zitten. Het verhaal heeft, afgezien de onmogelijkheid dan, een geloofwaardig plot. Het eindspel wordt niet afgeraffeld om er maar een punt aan te draaien, wat je vaak ziet in films. Kijken dus - gegarandeerd een geweldige avond!

Reviews

Junita
ik ben het eens met de andere reviews. een behoorlijk goede film. de spanning zit er vanaf het begin in. en het iedere keer een stukje verder komen is erg goed uitgewerkt. volop actie en sensatie. en het acteerwerk is ook best goed. kortom een aanrader en ik geef een 8.
Geert
Goede SciFi film die tijdreizen in een leuk perspectief zet. Iemand die alles beleeft en herbeleeft en elke keer meer en meer ervaring en kennis opdoet wat hem steeds verder brengt. Beetje zoals in een game. Major Cage (Cruise) wordt naar het front gestuurd in Frankrijk waar men een grote aanval zal uitvoeren op de aliens die zowat de hele wereld al hebben ingenomen. Cage doodt een Alpha (alien) en komt zelf ook om het leven, mr onmiddellijk wordt hij opnieuw wakker, zijnde de dag voordien. Hij beleeft aldus die 2 dagen almaar weer en steeds komt hij dichterbij de ontknoping en misschien wel de redding van de mensheid. Goede acteurs, hier en daar wat humor en een intrigerend verhaal naar mijn mening.
Ashna
Heb er spijt van dat ik hem niet in de bios ben gaan zien, alleen omdat ik naar critici hebt geluisterd die deze film afkraakten. Veel beter dan verwacht, verhaal zat goed in elkaar en de actie voelde zowaar fris aan.Ik vond het een prachtige film. Einde miste wel enige detail, waarbij het verhaal in details uitgelegd kon worden. Er zaten enkele herkenbare plotelementen van andere films in, maar ja al met al een goede film. Van mij krijgt ie een 8.
Louis
Goed uitgevoerde scifi, zo kan het dus ook als er maar budget is. Technisch prima in orde en onderhoudend tot het eind
Maarten
Leuke film die tot het eind boeiend blijft.
loading