The Philosophers (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mr. Zimit heeft een bijzonder experiment in petto voor zijn klas van twintig internationale studenten in Bangkok....
The Philosophers

The Philosophers

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

Mr. Zimit heeft een bijzonder experiment in petto voor zijn klas van twintig internationale studenten in Bangkok. Filosofie is hun laatste college voor de vakantie en daarvoor heeft hij een gedachteoefening bedacht. Een experiment dat het uiterste van hun morele besef en overlevingsdrang vergt. Wat als er een atoombom valt en er is slechts ruimte voor 10 van hen in een schuilkelder? Welke keuzes maak je; wie moet er naar binnen en wie laat je buiten. Kies je de student die later concertpianist wordt? Of de econoom? Of toch degene die neurowetenschapper wordt? Wat is er nodig om de beschaving weer op te bouwen na de Apocalyps? En vooral; welke rol speelt Zimit en waar past hij in de keuzes die de studenten moeten maken?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Philosophers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading