Joe (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een kleine stad in Texas, ex-gevangene Joe Ranson doet een poging om zijn verleden te vergeten. Overdag kapt hij bomen en...
Joe

Joe

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 52 min

In een kleine stad in Texas, ex-gevangene Joe Ranson doet een poging om zijn verleden te vergeten. Overdag kapt hij bomen en 's avonds drinkt hij. Maar de dag dat Gary, een jongen van 15 jaar, hopeloos op zoek naar werk, de stad binnenkomt, ziet Joe de mogelijkheid om zijn schuld af te lossen en voor één keer in zijn leven voor iemand belangrijk te zijn. Op zoek naar vergeving neemt hij Gary onder zijn hoede...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Joe aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Geweldige verrassende en vooral beklemmende film. Dicht op de huid en briljant acteerwerk van Cage die deze rol echt heel goed neer weet te zetten. Ook de rol van de jongen is echt goed. Geen snelle actie film maar een prachtige uit het leven gegrepen film met heftige situaties en een einde wat je nog lang bezig houdt.

Reviews

Nicole
In deze film zet Nicholas Cage als Joe een aparte rol neer. De jonge acteur Tye Sheridan speelt goed en overtuigend. Je mening blijft best wel veranderen gedurende de film en koste mij toch wat moeite om het af te kijken, des ondanks blijft het verhaal je toch boeien. Aparte film, saai van opzet, emotioneel, goed geacteerd en toch realistische neergezet. Er zullen genoeg gezinnen in deze situatie zitten en dat is het boeiende gedeelte van het verhaal. Wel moet je zeker van dit genre houden, wil je de film enig sinds goed vinden! Punt geven is moeilijk want je blijft switchen met je gevoel.
Johan
Cage hoort niet thuis in zo'n saaie film. Hij acteert wel goed maar het verhaal hangt niet altijd goed samen. De dialogen zijn soms goed maar dan weer er over waardoor het aan geloofwaardigheid ontbreekt. Het concept van de film heeft wel iets in zich maar kon veel sterker worden uitgewerkt. Soms ongevoelig en soms een laagje emotie waardoor het om inspanning vraagt om de film uit te kijken. Het eind is er precies nog even vlug bij verzonnen omdat iedere film uiteindelijk moet eindigen. Al bij al het flauwste wat zo'n groot acteur heeft neergezet. Een vijf om het niet al te ontmoedigend te maken voor zij die nog besluiten te kijken.
Coen en Nelly
Ja dit vonden we een goede en ontroerende film. Heerlijk om Nicholas Cage eens in zo'n rol te zien. Ruwe bolster, blanke pit film. Erg goed in beeld gebracht en erg goed geacteerd. Soms ook best een emotionele film. Wij waarderen dit met een dikke, vette, verdiende negen!! Nicholas Cage mag in meer van dit soort films wat ons betreft!
Maarten
Ruwe bolster film. Prima geacteerd.
Harry
een film met nicolas cage is geen garantie voor succes en dat is te zien indeze film. Een simpel verhaal in de jaren 90 gefilmd, in een beetje de sfeer van het oude Texas. De zeer trage verhaallijn is wel om jezelf n beetje te onthaasten in deze tijd. Geen top acteer prestatie van cage maar wel een aardige van gary. ruwe opname van de dood zowel het hert als de zwerver die doodgeslagen wordt. de ruwe bolster planke pit is hier het thema. onderdrukking in alle vormen is de rode draad indeze movie, is niet om aan te zien..gauw vergeten deze film.
Sander
Nicolas Cage is een zeer goede acteur en de jonge Tye Sheridan vertolk een prima rol en heeft nog veel potentie. De film gaat over een ruwe bolster die zich ontfermt over een jongen met problemen en zijn vaderfiguur wordt en hem kansen biedt. Het verhaal speelt langzaam maar is wel mooi neergezet en blijft boeiend tot het einde. Je blijft uitkijken naar het einde. Was de moeite waard om te zien.
loading