For Better or For Worse (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tegenpolen trekken elkaar aan wanneer Wendy, een weddingplanner, en Marco, een echtscheidingsadvocaat, met...
For Better or For Worse

For Better or For Worse

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 24 min

Tegenpolen trekken elkaar aan wanneer Wendy, een weddingplanner, en Marco, een echtscheidingsadvocaat, met elkaar in contact komen. Wendy begint eindelijk te wennen aan het leven als single vrouw na het overlijden van haar man. Na een moeilijke tijd van rouw, heeft ze het familiebedrijf, het organiseren van de mooiste bruiloften, overgenomen met de hulp van haar vriendin en college Roseanne. Wendy's standpunten worden in twijfel getrokken door de charmante en ongelofelijk irritante Marco die zijn kantoor opent pal naast haar trouwkapel. Hoewel Wendy niets uit de weg gaat om haar bedrijf beter dan Marco's echtscheidingskantoor te promoten, is ze genoodzaakt een alliantie met Marco te vormen nadat haar zoon Collin onverwacht zijn verloving met Marco's dochter Sophia aankondigt. Wanneer Wendy dichter naar Marco toe groeit, begint ze te beseffen dat als ze zich afschermt van de pijn van een verloren liefde, ze zich weerhoudt van een kans op het ervaren van ware liefde in de toekomst. Zal Wendy zichzelf openstellen voor een tweede kans op liefde?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om For Better or For Worse aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading