Brick Mansions (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De criminele buitenwijken van Detroit worden overspoeld door geweld en drugs. De gevolgen van misdaad en corrupte...
Brick Mansions

Brick Mansions

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 36 min

De criminele buitenwijken van Detroit worden overspoeld door geweld en drugs. De gevolgen van misdaad en corrupte raken ieders leven. Bijna dan. Lino levert een dagelijks gevecht om een eerlijk leven te lijden. Als zijn vriendin wordt gekidnapt door een drugsbaas, kiest hij ervoor om de politie in te schakelen. Die koppelt Lino aan undercover agent Damien, die al tijden bezig is de gangen van de criminele bende achter de ontvoering te volgen. Gezamenlijk duiken ze in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad en knokken ze zich een weg naar de eindbaas. Brick Mansions is de laatste film die Paul Walker voltooide. Hij overleed kort na de opnames van deze film door een dodelijk auto ongeluk. Hij was toen net gestart met de eerste opnames van Fast and the Furious 7.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Brick Mansions aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Mariska
Eindelijk weer eens een goede film. Dit is een mooi tribuut nog aan paul walker en wat kon die man toch acteren zeg ook in deze film laat hij dit zien. Spannende actie die niet voorspelbaar is een leuk vernieuwend verhaal. Zeker de moeite waard. En wat een mooi afscheid van paul walker.....super om hem toch nog te kunnnen bewonderen.

Reviews

Geert
Dit is eigenlijk een remake van de film Banlieu 13.
Deze speelt zich af in Detroit, de oorspronkelijke in de buitenwijken van Parijs. Een arme achterbuurt waar niemand zich in waagt vanwege het geweld van verschillende bendes staat op een plaats die zou gebruikt kunnen worden voor een mooie nieuw appartementencomplex. De undercover agent wordt op pad gestuurd om een gestolen bom, die zich in de achterbuurt bevindt, te ontmantelen en terug te brengen. Hij wordt gekoppeld aan Lino die om andere redenen dezelfde bende leider zoekt. Ze zullen moeten samenwerken om te overleven terwijl elk bendelid op hen de jacht opent. Ze vinden de bom maar ontdekken dat niet alles is zoals het lijkt of zoals men het wil laten geloven. Damien zal moeten beslissen wiens kant hij kiest en of hij trouw blijft aan zijn eed als politie agent. Niet een al te sterk verhaal, maar geweldige actie en stunts en springen, veel springen! Laatste volledige film van Walker, RIP !
Harry
een afscheidsfilm van de legendarische autocoureur held paul walker. Hou je van actie en spanning dan is dit een lekkere movie om even voor te gaan zitten. Het is geen hoogdravende film...eenvoudige verhaallijn en een simpel plot maken deze film toch het kijken de moeite waard. Super leuke rol van lino.. gave en snelle actie.. de vechtscènes konden wel wat beter..maar de Handelings snelheid van lino is wel spectaculair. gewoon kijken dus.
gerline
Een film die ik een dikke 8 geef. Er zit enorm veel actie en humor in verwerkt. Dat zie je niet vaak. De verhaal lijn is daarom nog eens extra goed en dat maakt het in het geheel een prachtfilm. Het eind is zo onvoorspelbaar dat het uniek grapje van de film is. Ik vind de film goed om naar te zien. Het daagt uit.,.
loading