We Were Soldiers (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan het begin van de Vietnamoorlog worden 400 jonge Amerikaanse soldaten in een vallei omsingeld door 2000...
We Were Soldiers

We Were Soldiers

Actie Oorlog Drama
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 2 u 13 min

Aan het begin van de Vietnamoorlog worden 400 jonge Amerikaanse soldaten in een vallei omsingeld door 2000 Vietcongsoldaten. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende Vietnamese aanvallen te overleven. Er zit maar een ding op: een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.

Intens Historisch Vietnamoorlog Helikopteroorlog Slag bij Ia Drang

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Stefan
Wat een film!
Niet alleen geweld, schieten en harde actie....maar het verdriet, de onmacht en de harde werkelijkheid worden hier tentoongespreid. Een film die aangeeft hoe zinloos oorlog is, maar tegelijkertijd weergeeft hoe velen te danken hebben aan zo weinigen. Ik geef een 8!
loading