Mental (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Moochmore-zusjes zijn ervan overtuigd dat ze lijden aan een psychische afwijking. Want zeg nou zelf: als je zo...
Mental

Mental

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 51 min

De Moochmore-zusjes zijn ervan overtuigd dat ze lijden aan een psychische afwijking. Want zeg nou zelf: als je zo impopulair bent, moet er toch wel een steekje aan je los zitten? Hun moeder Shirley trekt het niet meer. Naast haar lastige dochters heeft zij ook nog te maken met haar man Barry, een politicus die vreemdgaat en zich niets van haar aantrekt. Ze krijgt een zenuwinzinking, waarna Barry haar laat opnemen in een psychiatrische inrichting (tegen zijn politieke achterban zegt hij dat ze 'op vakantie' is). Maar vervolgens word Barry thuis plotseling geconfronteerd met vijf tienermeiden die hij nauwelijks kent. In opperste wanhoop neemt hij een wildvreemde liftster mee naar huis, als nanny voor zijn dochters.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mental aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading