World's Greatest Dad (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een scherpe en gedurfde comedy met Robin Williams in topvorm! Lance Clayton droomde er ooit van een beroemd...
World's Greatest Dad

World's Greatest Dad

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 35 min

Een scherpe en gedurfde comedy met Robin Williams in topvorm! Lance Clayton droomde er ooit van een beroemd schrijver te worden, maar hij heeft het niet verder geschopt dan literatuurdocent aan de lokale hogeschool. Kyle, zijn enige zoon, is een onuitstaanbare eikel. Zijn vriendin Claire wil hun relatie niet al te serieus maken en houdt zelfs voor de buitenwereld geheim dat ze met Lance is. Maar dan gooit een absurd incident, waarbij Kyle op een gênante manier om het leven komt, het bestaan van Lance overhoop. Ironisch genoeg lijkt de grootste tragedie uit zijn leven alle deuren voor Lance te openen. Hij begint met het schrijven van een nep-dagboek onder Kyles naam, en plotseling liggen roem en rijkdom voor het grijpen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om World's Greatest Dad aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Tragisch en met vlagen komisch. Je moet wel van Robin Williams houden om deze film te willen zien. In het begin is er behoorlijk `overacting` van de jongste hoofdrolspeler waardoor je bijna af wil haken. Verder is het thema zelfmoord extra heftig omdat je weet hoe Robin aan zijn einde is gekomen. Wel een,gelukkig,enigszins on-Amerikaanse film met een verrassend einde.
loading