Fallacy (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. David is een liefdevolle familieman en aspirant-steradvocaat. Echter houdt hij ook van snel geld verdienen en leidt...
Fallacy

Fallacy

Thriller Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

David is een liefdevolle familieman en aspirant-steradvocaat. Echter houdt hij ook van snel geld verdienen en leidt daardoor een gevaarlijk dubbelleven als escort. Terwijl hij in de veronderstelling is dat het doel de middelen heiligt, raakt hij verstrikt in een politiek kat-en-muisspel waarin het enige doel is om de tegenstander te vernietigen en zijn dubbelleven geheim te houden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fallacy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Edgar
Van begin tot het einde spannend. Het goede acteer werk, de geloofwaardige emoties en de goed geregisseerde scènes blijven de aandacht vast houden. Vooral de manier waarop je mee leeft met de acteurs gedurende de film. Het wordt zo gebracht dat je medelijden, sympathie, afgunst en respect zult hebben voor de verschillende personages. Mooi weggezet deze film. Aanrader.

Reviews

Peter
Aardige film voor een vrijdagavond op de bank. Intrigerend plot - man als hoer -, maar de uitwerking is bij tijd en wijle onduidelijk. Door veel achtergrondmuziek soms moeilijk te verstaan. Ook is niet duidelijk wat nu eigenlijk de clou is van de film. Karakters worden wel overtuigd gespeeld. Maar link met verleden hoofdrolspeler is onduidelijk. Ook onduidelijk waarom het aan het eind de hoofdrolspeler het huis wordt uitgezet, om in volgende shot alles weer koe en ei te zijn. Al met al: magere film.
Alexander
'Trugschluss' (Engelse titel: 'Fallacy') is een onderhoudende Duitse thriller in 2013 vakkundig geregisseerd door Martin Jablonski. Het spannende verhaal speelt zich af in een criminele wereld van opportunisten zonder scrupules. De film is degelijk opgebouwd, weet meteen te boeien en slaagt er probleemloos in de opgewekte interesse vast te houden. Het tempo zit goed. Alles wordt vrij verzorgd in beeld gebracht. Er wordt geloofwaardig geacteerd. Torben Karstens overtuigt in de hoofdrol, maar ook de overige rollen worden efficiënt ingevuld. Deze prent is beslist leuk om eens te bekijken.
loading