Streetfighter: Assassin's Fist (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Street Fighter: Assassin's Fist neemt ons mee terug naar het begin van deze legendarische...
Streetfighter: Assassin's Fist

Streetfighter: Assassin's Fist

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 26 min

Street Fighter: Assassin's Fist neemt ons mee terug naar het begin van deze legendarische franchise en onthult het achtergrondverhaal van enkele van de meest populaire personages uit de reeks. Onbewust van het feit dat ze de laatste leerlingen zijn van een bijna vergeten Martial Arts stijl, worden Ryu en Ken in de afgelegen wildernis van de Japanse bergen getraind door hun meester, Goken. Hun training stelt ze in staat om hun Chi energie te manipuleren en te gebruiken als een dodelijk wapen. Maar het beoefenen van deze vechtstijl brengt een groot risico met zich mee. Wanneer Ryu en Ken achter de ware reden komen waarom zij de laatste vechters zijn die getraind worden in deze kunst, komt het mysterieuze en duistere verleden van hun meester langzaam naar boven. Om zich te bevrijden uit deze donkere erfenis en de grenzen van de traditie, moeten ze de confrontatie aangaan met hun eigen lot en duistere verleden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Streetfighter: Assassin's Fist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading