Winter's Tale (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Winter's Tale, geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaar Akiva Goldsman, is een tijdloos verhaal over...
Winter's Tale

Winter's Tale

Drama Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 53 min

Winter's Tale, geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaar Akiva Goldsman, is een tijdloos verhaal over meeslepende romantiek en kruisende lotsbestemmingen. In de mythische stad New York, rond de wisseling van de 20e eeuw, ontmoet inbreker Peter Lake een jonge vrouw die op sterven ligt, Beverly Penn. Hij wordt onherroepelijk verliefd op haar en Peter zet alles op alles om een manier te vinden de tijd stop te zetten en haar uit de dood terug te halen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Winter's Tale aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Natanaël
Deze film vonden wij heel mooi om te zien. De acteurs en hun kostuums alsook de decoors waren heel mooi gemaakt. Tot in de kleinste details is deze film zo gemaakt dat er een sprookjesachtige, mysterieuze sfeer hangt waar liefde opbloeit en tot wonderen in staat is. Persoonlijk had voor mij het kwaad iets minder aanwezig mogen zijn, maar zoals in alle films moest het ook hier naar voren komen. We kunnen hem zeker aanraden, maar voor een goed sprookje verwacht ik persoonlijk een iets minder fantasievol einde, gewoon romantisch is goed genoeg. Vandaar 'maar'een zeventje.

Reviews

Gerard
Fantasierijke film. Ik had dit vooraf niet verwacht en in het begin moest ik even wennen aan al die onrealistische dingen. Naarmate de film vorderde kon ik het wel meer waarderen en vond ik het verhaal wel goed. Het heden, de toekomst het nu, waarom zijn we op aarde en wie zijn we eigenlijk zijn. Ik zou deze film niet snel aanbevelen maar als je van dit genre houdt is het wel film die goed in elkaar steekt.
loading