Mr. Peabody and Sherman Nederlands gesproken (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN: Mr. Peabody, 's werelds slimste hond heeft een tijdmachine...
Mr. Peabody and Sherman (NL)

Mr. Peabody and Sherman (NL)

Familie Animatie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 22 min

NEDERLANDS GESPROKEN: Mr. Peabody, 's werelds slimste hond heeft een tijdmachine uitgevonden die hij de WABAC noemt. Samen met zijn menselijke geadopteerde zoon Sherman heeft hij op die manier een bevoorrechte plaats om de wereldveranderende gebeurtenissen uit het verleden mee te maken. Maar als Sherman de regels van het tijdreizen verbreekt moeten de 'twee helden' een race tegen de klok beginnen om de geschiedenis te herstellen zoals het ooit eens was.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mr. Peabody and Sherman (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Steven
hele mooie animatiefilm voor het hele gezin

Reviews

Geert
Een zeer leuke animatiefilm voor jong en oud. Mr Peabody is een hond die een jongen, Sherman heeft geadopteerd. Peabody is een genie en heeft een tijdreis machine uitgevonden. Zo leert hij Sherman de geschiedenis, niet door boeken maar door het echt te beleven. Wanneer Sherman id problemen komt op school nodigt Peabody het meisje en haar ouder uit om de zaak uit te praten. Sherman wil indruk maken en vraagt heer mee in de tijdmachine, het avontuur begint. Egypte, Griekenland, het oude Italie, ze komen overal en op verschillende geschiednis bepalende tijdstippen. In al hun entousiasme gaat het toch fout en wordt de continuiteit van de tijd beinvloed (het back to the future effect :-)). Ze moeten hun uiterste best doen om alles te herstellen en te zien dat de geschiedenis en dus de toekomst loopt zoals het was bedoeld. Aanrader.
loading