Need for Speed (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer het autobedrijf van Tobey Marshall failliet dreigt te gaan, neemt hij een opdracht aan van de arrogante...
Need for Speed

Need for Speed

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 6 min

Wanneer het autobedrijf van Tobey Marshall failliet dreigt te gaan, neemt hij een opdracht aan van de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster. Wanneer een autorace tussen de twee echter dodelijke gevolgen heeft slaat Dino op de vlucht en wordt Tobey opgepakt voor poging tot moord. Wanneer hij vrijkomt, zint hij op wraak. Hij besluit Dino terug te pakken tijdens de legendarische De Leon race. Om dit plan te laten slagen, moet Tobey zichzelf zien te redden in een wereld van razendsnelle auto's, politieachtervolgingen en een gewelddadige Dino, die inmiddels op de hoogte is van de plannen van Tobey...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Need for Speed aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Larry
Leuke street race film. met veel mooie wagens en actie vanuit de dashcams gefilmd. Tobey heeft een tuning bedrijfje dat echter niet zo schitterend draait. Via het staatracen verdient hij wat centen bij. DE race waar hij wil aan meedoen is de De Leon-race, exclusief en enkel op uitnodiging. Wanneer Tobey en zijn maat Pete racen tegen Dino, verongelukt Pete door toedoen van Dino, maar Tobey wordt opgesloten en verantwoordelijk gesteld, hij zit 2 jaar. Als hij vrijkomt wil hij wraak en wil dit bekomen door van Dino the winnen in de De Leon-race. Let the race begin... Geen super acteurs, wel super wagens, goede spanning en mooie race shots.

Reviews

Geert
Leuke street race film. Heeeel knappe wagens en actie vanuit de dashcams gefilmd. Tobey heeft een tuning bedrijfje dat echter niet zo schitterend draait. Via het staatracen verdient hij wat centen bij. DE race waar hij wil aan meedoen is de De Leon-race, exclusief en enkel op uitnodiging. Wanneer Tobey en zijn maat Pete racen tegen Dino, verongelukt Pete door toedoen van Dino, maar Tobey wordt opgesloten en verantwoordelijk gesteld, hij zit 2 jaar. Als hij vrijkomt wil hij wraak en wil dit bekomen door van Dino the winnen in de De Leon-race. Let the race begin... Geen super acteurs, wel super wagens, goede spanning en mooie race shots.
Mariska
Voor de echte fast en furious fan gaat deze film wel iets tegenvallen vrees ik. Maar voor de auto freak en race liefhebbers is dit een hele leuke actie film. Een mooi plot in het verhaal waardoor je meer achter de beweegredenen van de racer komt. De film is wel een beetje voorspelbaar wat het minder spannend maakt om naar te kijken. Een leuk3 zondagmiddag film.
gerline
Een leuke actie film als je van auto's en snelheid hou. Ik geef de film daarom ook een 8. Een mooi plot zodat je de redenen achter het racen kan begrijpen. Het is verder voor de hand liggend hoe het af zou lopen en veel diepgang met goede gesprekken zijn er niet. Het is vooral kijken en genieten van snelheid. Ik vond het ewl leuk om te zien.
loading