Copiii: The First Entry (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Holly en Trevor zijn op huwelijksreis en reizen met hun auto door Miami waar hun nieuwe leven een...
Copiii: The First Entry

Copiii: The First Entry

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 13 min

Holly en Trevor zijn op huwelijksreis en reizen met hun auto door Miami waar hun nieuwe leven een onwerkelijke wending neemt. Een grillige stop bij een toeristische attractie loopt volledig uit de hand als ze gezelschap krijgen van een onheilspellende aanwezigheid met een dubbelzinnige bedreiging. Komt deze bedreiging van Trevor's familie, Holly's duistere verleden of is het nog angstaanjagender en mogelijk buitenaards? Wellicht de oude vloek van de Copiii Pierdere?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copiii: The First Entry aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Ja, weet je, we hebben dit allemaal wel eens gezien. En dan ook nog in veel betere uitvoeringen. Spanning of schrik is niet te vinden. Het acteerwerk is ook maar net voldoende. Mocht er nog een second entry komen, laten we deze links liggen. Al met al dan maar een vijf.Weinig goeds deze film.
loading