Mantervention (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat is een man na een liefdesbreuk? Een hoopje ellende tussen stapels verfrommelde Kleenexen! Oplossing? Weg met de...
Mantervention

Mantervention

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

Wat is een man na een liefdesbreuk? Een hoopje ellende tussen stapels verfrommelde Kleenexen! Oplossing? Weg met de (Kleen)ex en op naar de volgende! Maar Spencer zit nét iets dieper in de put. De romantiek is voor altijd uit zijn leven verdwenen, zo ziet-ie dat. Down en depri gaat hij mee in het 'mantervention'-plan van zijn beste vriend Coke Travis Van Winkle. Zijn sea-sun-seksprogramma - decadentie, uitspattingen en onorthodoxe tips - moet van de hopeloze romanticus de ultieme player maken. Hoe leuk en lekker dat in den beginne allemaal lijkt, de Ware Liefde vindt toch altijd een manier om het tij te doen keren... en dan duikt plots Jessica uit de golven op!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mantervention aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Casper
Een film geschikt voor jongeren. Uitgaan, drinken, meisjes versieren.. Alles wat een jonge jongen graag doet. Een beetje voorspelbaar, maar aardig uitgewerkt. Wat wel opvalt zijn de verschillende tempo's waarin het verhaal zich afspeelt. Soms wat traag, soms wat te vlot. Maar heb me wel vermaakt. Hoewel de beelden soms wat grafisch waren voor mijn smaak.
loading