The Right Kind of Wrong (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hoe hard Leo Palamino ook zijn best doet, het lukt hem niet om door te breken als schrijver, dus verdient...
The Right Kind of Wrong

The Right Kind of Wrong

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 33 min

Hoe hard Leo Palamino ook zijn best doet, het lukt hem niet om door te breken als schrijver, dus verdient hij de kost als afwasser. Zijn vriendin heeft het met hem gehad en besluit hem te dumpen. En om alles nog nét iets erger te maken wordt ze wereldberoemd met haar blog over hun oude liefdesleven, genaamd 'Why you suck!'. Dan ontmoet hij de mooie Colette. Hij is op slag verliefd, maar ook hier doet zich een probleem voor: ze staat op het punt om te gaan trouwen. Maar Leo is een dromer en romanticus, dus hij laat het er niet zomaar bij zitten. Lukt het eeuwige loser Leo om Colette te laten zien wat hij werkelijk waard is en daarmee voor één keer Mr. Right te zijn?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Right Kind of Wrong aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Joyce
Een leuke romantische komedie met een knipoog. Voor mensen die de hoop echt helemaal waren verloren: wees maar niet bang, deze film geeft hoop en ruimte tot nadenken. Een geweldige cast die alleen maar goede dingen belooft en deze film is absoluut een waarmaker. Het is misschien een beetje een chick flick maar het is zeker een grappige film, ik zou hem iedereen aanraden als je van het vrouwelijke geslacht bent Een heerlijke film om op een donderdagavond met de meiden te bekijken en lekker weg te dromen.

Reviews

Willeke
Leuke romantische komedie voor een regenachtige zondagmiddag. Niet verrassend, maar wel leuk om naar te kijken en grappig op zijn tijd en leuk om bij weg te zwijmelen. Geen absolute uitschieter, maar in het genre prima om naar te kijken met vriendinnen. En met een happy end, wat altijd fijn is. Al met al een prima film
loading