Labor Day (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De depressieve alleenstaande moeder Adele en haar zoon Henry bieden een gewonde, angstaanjagende man een lift aan. Als...
Labor Day

Labor Day

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

De depressieve alleenstaande moeder Adele en haar zoon Henry bieden een gewonde, angstaanjagende man een lift aan. Als de politie de stad doorzoekt om de ontsnapte gevangene te vinden komen de moeder en zoon geleidelijk achter het ware verhaal van de man. Hun kansen worden steeds kleiner.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Labor Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Labour Day is een aardige film met een goede cast. Het duurde even voor ik goed in het verhaal zat. Dat kwam mede door het tempo van de ontwikkelingen; op het ene moment worden een vrouw en haar zoon gedwongen een man onderdak te bieden op het volgende moment bakken ze samen perziktaart. Toch wordt er goed gespeeld en voel je de eenzaamheid en de ontreddering van de hoofdpersoon goed. Zeker geen slechte film.
loading