The Sandhamn Murders 3.03 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Inspectrice Mia Holmgren wordt neergeslagen. Is het dezelfde dader dan degene die achter de verdwijning...
The Sandhamn Murders 3.03

The Sandhamn Murders 3.03

Series Drama Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 43 min

Inspectrice Mia Holmgren wordt neergeslagen. Is het dezelfde dader dan degene die achter de verdwijning van de twee meisjes zit? De politie doet echter nog meer lugubere ontdekkingen. En, er zijn verschillende verdachten zonder sluitend alibi. Nora raakt nu ook persoonlijk betrokken bij het onderzoek.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sandhamn Murders 3.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Spannende slotaflevering van het derde seizoen. Langzaam wordt duidelijk wie er met de verdwijning van de meisjes te maken heeft en zoals altijd in deze serie wordt de spanning goed opgebouwd en zit de verhaallijn sterk in elkaar. Als je van detectives houdt en een beetje van romantiek, is dit een heerlijke serie om naar te kijken. Tamelijk verslavend ook, hopelijk komt er ook nog een seizoen vier.
loading