The Appearing (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rechercheur Michael verhuist vanuit de grote stad naar een leuk klein plaatsje met zijn vrouw Rachel, nadat ze...
The Appearing

The Appearing

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

Rechercheur Michael verhuist vanuit de grote stad naar een leuk klein plaatsje met zijn vrouw Rachel, nadat ze emotioneel ingestort zijn door de plotselinge dood van hun dochter. Michael neemt een baan op het kantoor van de sheriff, denkende dat er niet veel zal gebeuren in het rustige dorpje. Echter, op zijn eerste dag wordt Michael gevraagd om samen met sheriff Hendricks de mysterieuze verdwijning van een tienermeisje te onderzoeken. Ze blijkt opgesloten te zijn in een psychiatrische inrichting. Wanneer ze haar arts ontmoeten blijkt, tot ongeloof van Michael, het meisje om te kunnen gaan met een duistere, bovennatuurlijke entiteit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Appearing aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
We vonden dit best een aardige film. De broer van Patrick Swayze zit erin en heeft een lekkere kop om naar te kijken. Het acteerwerk is wel wat middelmatig. Het verhaal had wel wat beter uitgewerkt kunnen worden, maar was toch wel acceptabel. Eng of spannend wordt het niet echt. Het is geen hoogvlieger, maar toch een voldoende voor deze film.
loading