Coriolanus (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Caius Martius 'Coriolanus', een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de...
Coriolanus

Coriolanus

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 58 min

Caius Martius 'Coriolanus', een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te bereiken. Maar de trotse Coriolanus wil niet kruipen voor het gepeupel om de stemmen te winnen die hij nodig heeft voor dat hoge ambt. Als het volk weigert hem te steunen, is Corolianus woedend en veroorzaakt hij een ware opstand. Uiteindelijk wordt hij verbannen uit Rome. Al snel daarna sluit de held in ballingschap een pact met zijn gezworen vijand Tullus Aufidius om wraak te kunnen nemen op de stad.

Historisch drama Drama Intens Moderne oorlog Gevechtsscènes Moderne setting Romeins Rijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading