Junkie (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Junkie is een bizarre comedy over twee drug-verslaafde broers, Danny (Daniel Louis Rivas) en Nicky (Robert LaSardo)....
Junkie

Junkie

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 20 min

Junkie is een bizarre comedy over twee drug-verslaafde broers, Danny (Daniel Louis Rivas) en Nicky (Robert LaSardo). Wanneer Danny besluit om te stoppen met de drugs reageert Nicky agressief. Danny valt van de ene in de andere bizarre ervaring wanneer vreemde personages neerstrijken in hun vervallen herenhuis, allemaal om te klagen, schulden terug te eisen of problemen te veroorzaken. Als Danny's leven uit de hand loopt moet hij vechten om zichzelf te redden uit de hel waarin hij verzeild geraakt is. Ondertussen probeert hij ook de relatie met zijn familie en bizarre vrienden te herstellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Junkie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading