Missionary (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Missionary is een unieke, psychologische en angstaanjagende thriller, waarbij je nooit weet wat er zal gaan gebeuren....
Missionary

Missionary

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 27 min

Missionary is een unieke, psychologische en angstaanjagende thriller, waarbij je nooit weet wat er zal gaan gebeuren. Een alleenstaande moeder, Katherine, wordt verliefd op de 'mormoon'-missionaris Elder. Daar kom je nooit meer van af. Mormoon liefde is voor altijd! Katherine en haar ex-man proberen van Elder af te komen, maar Elder is helemaal geobsedeerd van Katherine en raakt in 'massacre' mode.. er ontstaat een ware bloederige strijd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Missionary aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Redelijke film over een zendeling die doorslaat. Het geheel is goed gefilmd en er wordt goed geacteerd. Zeker de jongste van het gezin verdient een pluim. Bij vlagen spannend, alleen het eerste half uur was wel iets te langdradig. Een erg goed getimed schrikmoment bevat deze film, we zaten tegen het plafond. Geen film die lang bijblijft, zeker leuk om gezien te hebben. De waardering is van ons een zes++.
Alexander
Missionary is een vrij spannende Amerikaanse thriller geregisseerd door Anthony DiBlasi. Het verhaal over een gezin dat geteisterd wordt door een mormoon met psychopathische neigingen is amusant. De prent heeft een televisiefilmniveau en ook het acteren zit op datzelfde level. De Australische acteur Mitch Ryan zet echter op voldoende overtuigende wijze de gestoorde missionaris Kevin Brock neer. En ook Dawn Olivieri (als de moeder), Kip Pardue (als de vader) en Connor Christie (als de zoon) komen voldoende geloofwaardig over. Alhoewel het scenario beter uitgewerkt had kunnen worden, is deze film toch leuk om eens te zien. Maar het is zeker geen meesterwerk...
loading