The Fall 1.03 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gibson heeft zich helemaal vastgebeten in het onderzoek naar de vermoorde vrouwen in Belfast. En wanneer Spector...
The Fall 1.03

The Fall 1.03

Thriller Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 59 min

Gibson heeft zich helemaal vastgebeten in het onderzoek naar de vermoorde vrouwen in Belfast. En wanneer Spector beseft dat zijn perfecte moord dan toch niet zo perfect was, gaat hij op zoek naar een volgend slachtoffer.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Fall 1.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Petra
Weer een uitmuntende uitgave van Lumière!
Als fan van de Scandinavische crimiseries zijnde, was ik eerst een beetje sceptisch over deze Britse versie, maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Ik zou me voor kunnen stellen dat sommige kijkers vinden dat het verhaal wat traag op gang komt, maar ik persoonlijk hou daar wel van; een sfeertje neerzetten, aanvoelen dat er iets dreigends aankomt, het verhaal opbouwen; I LIKE IT!

Reviews

Karin
Van het 3de deel komt deze serie pas echt goed op gang. Onzettend spannend omdat er verschillende politie zaken door elkaar heen lopen. Hoofdzaak blijft wel dat de moordenaar wordt gevonden.
loading